Categorieën

Nieuwe producten

» Er zijn op dit moment geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

Inschrijven voor promoties ,nieuwe producten & meer

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Door gebruik te maken van de Bsmart tec website gaat u akkoord met de algemene verkoopsvoorwaarden.

1. Klantenservice

Elke cliënt kan voor vragen altijd contact opnemen met de Bsmart tec klantenservice :
- Per e-mail op info@bsmarttec.be
- via onze contact pagina

2. Onze Producten

Alle producten die worden aangeboden door Bsmart tec zijn zo volledig en nauwkeurig mogelijk beschreven en afgebeeld. Ondanks onze zorg kan Bsmart tec niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten. Alle producten die worden aangeboden door Bsmart tec zijn wettelijk conform het Belgisch recht. Europese product garantie van 2 jaar is standaard op alle producten in geval van "normaal" gebruik.

3. Bestellen

Bij het bestellen van een product wordt een geldige overeenkomst tussen de koper en Bsmart tec afgesloten. Bsmart tec zal altijd een bevestiging per email sturen naar de persoon die opdracht heeft gegeven, niet naar de bestemmeling. Bsmart tec behoudt zich het recht voor bij een vermoeden van fraude een bestelling te weigeren. Iedereen tussen 13 en 16 jaar oud wordt verondersteld te worden begeleid bij het online kopen en is dus verantwoordelijk voor elke aankoopactiviteit. Iedereen 16 jaar en ouder is zelf verantwoordelijk voor elke aankoopactiviteit.

4. Beveiligde betaling

MultiSafepay zorgt voor de beveiligde betalingsprocedure voor Bsmart tec (www.multisafepay.com). Als een wereldwijd gerenommeerd bedrijf, garandeert MultiSafepay een 100% veilige transactie.

5. Retourneren

In België bestaat er een grijze periode van 14 dagen, gedurende deze tijd hebt u de mogelijkheid om ons in kennis te stellen van uw wens om uw bestelling terug te sturen. De goederen dienen ongeopend te worden geretourneerd in de originele verpakking en dus onbeschadigd. Altijd een kopie van uw factuur bijsluiten met vermelding van uw volledig bankrekeningnummer (IBAN en BIC). "De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst."

6. Belgisch Recht

Alle geschillen betreffende Bsmarttec vallen onder de uitsluitende bevoegdheid van de rechtbank van Antwerpen.