Categorieën

Nieuwe producten

» Er zijn op dit moment geen nieuwe producten

Nieuwsbrief

Inschrijven voor promoties ,nieuwe producten & meer

Ruilen en Retouren

Terugsturen binnen de 14 dagen

 • De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed of op het sluiten van de dienstenovereenkomst.

 • Reeds gebruikte producten of geopende verpakkingen vallen niet onder het recht van terugzending binnen de 14 dagen en kunnen slechts teruggestuurd worden na schriftelijk akkoord van Bsmart tec.

 

Beschadigd product:

 • Producten waarvan de beschadiging onder garantie valt kunnen teruggestuurd worden en we sturen zodra het defecte artikel binnen is een nieuw product op. In geval er geen vervanging mogelijk is (einde reeks, stopzetting merk etc.) dan ontvangt de klant een terugbetaling van het betaalde bedrag d.m.v. een terugstorting of cadeaubon, naargelang de voorkeur van de klant.

 • Een artikel dat beschadigd is door foutief en onverantwoordelijk gebruik zal niet worden vervangen en vindt er ook geen vergoeding plaats.

 

Wil je een product terugsturen?

Om een gekocht artikel terug te sturen, onderneem dan exact volgende stappen:

 1. Contacteer Bsmart tec Klantendienst (via info@bsmarttec.be)
 2. U ontvangt een bevestiging en instructie om het pakket terug te sturen
 3. Vergeet een kopie van het origineel factuur niet bij het pakket te voegen
 4. Zodra we het product ontvangen hebben, ontvangt u de terugbetaling/cadeaubon
 5. Belangrijk:
  • Het is de verantwoordelijkheid van de klant om het pakket zorgvuldig te verpakken. WIj adviseren u om een koerier in te schakelen om het artikel veilig terug bij ons te brengen.